skip to Main Content

Online autószerviz?

Előjegyzés

Felgyorsult világunkban naponta jelennek meg újabbnál újabb okos eszközök, és az erre épülő technológia kényelmesebbé teszi életünket. Az internet hozzáférés már a zsebünkben van! Az online vásárlások korában joggal merül fel a kérdés mit lehet tenni az autójavítás területén, hogy lépést tartsunk a technológia fejlődésével.

Nyilván javítani, távolról online nem lehet, de két fontos területen mindenképpen fejleszthet egy autójavítással foglalkozó vállalkozás.

Ügyviteli rendszer:

Az autószerviz működésének átláthatósága versenyképességi kérdés. Aminek alapja egy olyan ügyviteli rendszer mely egybefogja és hatékonyan segíti ügyfél és vállalkozás oldalról keletkező adminisztrációs feladatok elvégzését.

Szervizünkben használt ügyviteli rendszer kezeli az ügyfél bejelentkezést (előjegyzés), átfogja a munkalapkészítés, alkatrészrendelés, a javítás és számlázás folyamatait. A gépjármű feltárt hibáiról készült árajánlatot, fotókat, és az elkészült javítás munkalapjait felhő alapú tárhelyen tárolja.

Ennek segítségével akár magánszemély, vagy flotta tulajdonos ügyfeleink részére bármikor visszakereshető a teljes javítástörténet.

Online időpontfoglalás:

A mindent átfogó ügyviteli rendszer és a megfelelő informatikai háttér adta lehetőséggel élve a következő terület az online időpontfoglalás. Megújult weboldalunkon lehetőséget biztosítunk online bejelentkezésre. Az online rendszerben történt időpontfoglalás után kollégáink a lehető legrövidebb időn belül további egyeztetés céljából a megadott telefonszámon visszahívják ügyfeleinket!

Intézze otthonról vagy munkahelyéről kényelmesen gépjárműve javítását/átvizsgálását!

Szervizünkbe Online is foglalhat időpontot!

Online időpontfoglalás esetén az alábbi kedvezményeket és pluszszolgáltatásokat kínáljuk önnek díjmentesen:

-10 % kedvezmény az igénybevett javítás/szolgáltatás árából

-Időpont egyeztetés után Pécs területén belül „hozom-viszem szolgáltatás”

-Az átvizsgálás/javítás során készült fényképes dokumentációt és a javítási ajánlatot egy ön által megadott e-mail címre megküldjük.

-Minden  javítás után díjmentes ózongenerátoros fertőtlenítést elvégezve adjuk át a gépjárművet!

Az online időpontfoglalás minden javítás típusra és átvizsgálásra igénybe vehető . A  fenti kedvezmények  visszavonásig érvényesek!

Back To Top