skip to Main Content

ÚJABB PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSSAL VÁRJUK ÜGYFELEINKET !!!

Napjaink gépjárműveiben egyre több esetben alkalmaznak automata sebességváltót, melyek technikailag kifinomultabb, fejlettebb szerkezetek mechanikus társaikkal szemben. Ha meghibásodnak javításuk jelentős költséggel jár, ami különösen fontos ok arra, hogy rendszeres karbantartásukkal foglakozzunk!

A járműgyártók régebben nem jelöltek meg csere periódusokat, azonban ezt az álláspontot átértelmezve a legtöbb gyártó 60-100 ezer km között határozza meg a kötelező karbantartás, vagyis az olajcsere intervallumát.

Legfőbb ok, hogy a különlegesen adalékolt hidraulikus hajtómű olajok működés közben elhasználódnak, a kiváló szennyező anyagok lerakódnak az alkatrészeken, így jelentősen befolyásolják a váltó működését.

A hagyományos módon, gravitáció segítségével elvégzett olajcsere az automata váltók esetében azok technikai felépítése miatt nem kivitelezhető. Ezzel az eljárással váltó típustól függően csak az olaj 30-70%-a folyik le, így a beöntött új olaj az említett arányban keveredik a régivel, valamint a bent maradó szennyeződésekkel.

A garantált 100%-ban megtörtént olajcsere elvégzéshez több garázsipari gyártó rendelkezik berendezéssel különböző tudásszinttel. Szervizünk ez esetben is a prémium eszközöket forgalmazó WESZTI Kft által szállított MAHLE/Brain Bee teljesen automata AGC 8250 olajcserélő berendezést használja.

A gép segítségével típus specifikusan a vezérlő szoftver automatikusan elvégez minden folyamatot, azaz megfelelő adalékkal feloldja a lerakódott szennyeződéseket, majd 100%-ban a gyári előírások szerinti hőmérsékleten, nyomáson keresztszennyeződés mentesen elvégzi a folyadék cseréjét, úgy, hogy a váltóba csak a gyártó által előírt mennyiség kerüljön.

A géppel végzett és a hagyományos olajcsere közötti alapvető különbség:

  • Megtisztított váltóba kerül a tiszta olaj.
  • Az átmosás folyamatához a névleges mennyiséghez képest minimális olajtöbbletre van szükség.
  • Dokumentált ( nyomtatott,fényképpel rögzített) jegyzőkönyv a beavatkozásról.
  • A berendezés adatbázisa, szoftvere garancia a folyamatok gyári előírás szerinti elvégzésére.
  • A váltó olajrendszeréhez gyári csatlakozókon keresztül kapcsolódik a gép, nincs felesleges megbontás

Szervizünk garancia a pontos munkavégzésre, eszközeink a legprofesszionálisabb gyártók prémium termékei, csapatunk minden tagja elkötelezett Ügyfeleink legmagasabb szintű kiszolgálására.

A további részletekért kattintson ide!

Back To Top