skip to Main Content
autószerviz Pécs

A cég fő tevékenysége az autójavítás. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a személy-, és kisteher gépjárművek javítása és szervizelése során. Műhelyünkben valamennyi személygépkocsi futójavítását, szervizelését kedvező áron és rövid határidővel elvégezzük.

Szervizünkben az eredményes munkavégzéshez biztosított a megfelelő  szakértelem  és a szükséges műszaki háttér. Tevékenységünkhöz 160 m2 alapterületű műhely áll rendelkezésünkre, amelyben három kocsiállás van.

Megfizethető és tisztességes árainkkal várjuk Önt. Nálunk csak azt a munkát kell kifizetni, amit valóban elvégeztünk.Alkatrészek, részegységek szétszerelésére korszerű célszerszámokat használunk a gyors, pontos és hatékony munka érdekében.Olajcsere alkalmával az összes többi folyadékszintet is ellenőrizzük autójában.

A szerviz működéséhez elengedhetetlen egy az előjegyzést, a  javítási folyamatokat, anyagbeszerzést,számlázást, munkalap és árajánlat készítést egybefogó komplex ügyviteli rendszer.

A munkánk során használt  informatív napi áttekintő naptár, a szerviz „szíve”. Egy  felhőben tárolt alkalmazáson keresztül a szerelő kollégák egy applikácó segítségével veszik fel a munkát. A munkalap ”felhőben” történő megnyitásakor indul a blokkoló óra. Ennek köszönhetően a javítással eltöltött idő pontosan mérhető. A munka folyamatában a javításokról,a cserélt vagy cserélendő alkatrészekről, a feltárt hibákról fényképet készítenek.

A munkalaphoz csatolt dokumentumok (árajánlat,feltárt hibák képekkel alátámasztva..) bármikor visszakereshetőek ezáltal átfogó képet látunk az autó állapotáról,javítástörténetéről.

Személy autó javítás Pécs

A gyors javítás elengedhetetlen feltétele, hogy az esetlegesen beépítendő cserealkatrész “kéznél” legyen. Senki nem örül , ha a gépkocsi megbontva napokig vesztegel alkatrészre várva. Az idő pénz – mindenkinek! Ennek az alapvető igénynek szem előtt tartásával alakítottuk ki beszállítói hálózatunkat, melynek köszönhetően több országos, sőt európai nagykereskedővel állunk online kapcsolatban a teljes munkaidő alatt.

A korszerű informatikai és logisztikai háttérnek köszönhetően az ablaktörlőtől a vonóhorogig több százezer gyári- vagy az eredetivel megegyező minőségű utángyártott- alkatrész áll rendelkezésre 24 órán belül. Az áttekinthetőséget egy komoly kiépítettségű számítógépes hálózat és kimondottan erre a célra kifejlesztett szoftverek biztosítják. A megrendelt alkatrész árát természetesen nem terheli postai- vagy egyéb szállítási költség , azt az aktuális importőr kiskereskedelmi árlistája szerint számlázzuk ki.

A nagykereskedői akciókat mindig továbbadjuk Ügyfeleinknek , rendszeresen visszatérő vásárlóinknak pedig fix %-ot biztosítunk a Pannon-Hunter Szerviz és Futóműcentrum beszerzési volumenével elért nagyker-kisker árrésből.

gépjármű javítás Pécs

Szolgáltatásaink ütemezett igénybevételével Ön gépjárművét olyan műszaki állapotban tudja tartani, hogy az mindig üzembiztos, utazásra alkalmas legyen. Ezen túlmenően biztosan elfelejti a költséges, váratlan meghibásodásokat. Korszerűen adalékolt motorolajaink használatával, tiszta levegőszűrő betéttel üzemanyagot takarít meg, valamint jelentősen csökkenti a motor kopását, károsanyag kibocsájtását , növeli annak élettartamát.

Egy jól beállított futómű , korrekt lengéscsillapító tízezer kilométerekkel hosszabbítja meg abroncsainak futásteljesítményét. Egy hatásosan működő fékrendszer – az elkerült baleset gazdasági hasznán kívül – garancia Ön és családja biztonságára. Szaktanácsainkat , üzemeltetési javaslatainkat elfogadva Ön nyugodt lelkiismerettel ülhet a volán mögé , hisz már tett egy lépést a közlekedés biztonságáért és környezetének lehető legkisebb mértékű szennyezéséért!

Back To Top