skip to Main Content
Flotta szerviz Pécs

A személy és kisteher gépjárművek tulajdonosainak, üzemeltető cégeiknek fontos, hogy járműveik maximálisan ellássák feladatukat, és ezt csak rendszeresen karbantartott gépjárművekkel tudják megoldani.

A rendszeresen karbantartott  gépjárművek biztos hátteret nyújtanak a vállalkozás feladatainak ellátásához és határidőre történő teljesítéséhez.

Az időszakos átvizsgálások révén olyan hibák javítására is sor kerülhet, amik későbbi észlelése nagyobb költséggel javítható lenne, valamint a javítás időtartama is több időt venne igénybe, ami a flottákat üzemeltető vállalkozásoknak bevétel kiesést jelentene.

A mai versenyhelyzetben egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy a vállalkozásának mozgató ereje, az autó időkiesés miatt ne termeljen.

A Pannon-Hunter Szerviz és Futóműcentrum ebben nyújt segítséget, és partneri szerződés révén az alábbi lehetőségeket kínáljuk Önnek és vállalkozásának:

Az első átvizsgáláskor teljes körű állapotfelmérést készítünk gépjárműveiről.
A gépjárművekről nyilvántartást készítünk és vezetünk, mely tartalmazza a gépjármű típusát, rendszámát, alváz- és motorszámát, évjáratát, műszaki vizsga érvényességi idejét.
A műszaki vizsga lejárta előtt értesítjük Önt a közelgő lejárati dátumról és kérés esetén azt meghosszabbítjuk a gépjármű újra vizsgáztatásával.
Az időszakos karbantartási munkák megkezdése előtt a szükséges alkatrészeket előre beszerezzük, hogy az előre egyeztetett időpontban megérkező gépjármű javítására a lehető legkevesebb időt kelljen várni.
Az időszakos karbantartási munkákon túl, egyéb sürgős esetekben soron kívül fogadjuk az Ön vállalkozásának gépjárműjét, és azt a lehető legrövidebb időn belül, a meghibásodás függvényében javítjuk.
Váratlan meghibásodás esetén, amikor a gépjármű nem mozdítható tréleres szállítással szervizünkbe tudjuk szállítani a járművet.
Alkatrészbeszerzést tudunk biztosítani minden típusú autóhoz.
Kérésére vállalkozásának gépjárműveit háztól-házig szolgáltatás keretében tudjuk vállalni.
Flotta szerviz

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, ha további információra van szüksége a flottaszerviz szolgáltatással kapcsolatosan!

Back To Top